rozmazané obrazy chodí po špičkách
Anotace: po dlouhé době něco krátkého...
/rozmazané obrazy chodí po špičkách/
podél dálnic se rozutekly billboardy
a někdo zastavil ruku,
co chtěla ublížit nenarozenému dítěti
/všichni mluví o ráji/
nasadili sme si černé brýle
a odvrátili zrcadla,
naše těla nám nestačí
a duše necítíme
asi nemáme dost sil na využití všech šancí
stávám se proto figurínou cizích nočních můr
/...hledám tu krajinu/
Přečteno 307x
Tipy 12
Poslední tipující: BArBArKO, Holis, Kapka, shakespeares, enigman, Nút, WAYWARD, strašidýlko-střapatý, 6thSun, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)