Snová
Šepotavá chvíle
zaťukala na sklo,
něco prasklo...
Zacinkaly břehy,
voda střídá trávu
kroky v davu...
Zapípání špačka
s hlavou od zmrzliny
pryč jsou splíny...
Hvězdy na náměstí,
chrastot písku v botě
je lásky potěr...
Karta střídá kartu,
olíznutí palce
odplouvám v bárce...
Přečteno 322x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Bíša, NikitaNikaT., enigman, Mario de Janiero
Komentáře (3)
Komentujících (3)