Anotace: Nedávno v noci sem nemohla usnout...až sem v poznámkách do mobilu vepsala toto...nevím jak...nevím proč... ani nevím, je-li to báseň... asi ne... posuďte sami...
Hmmm psát ti v roce 2007 no nevim nevim jestli si to přečteš jinak myšlenka a sama o sobě ta báseň very god
18.04.2007 13:05:00 | whiolet
díky díky díky:).. nevěděla jsem jestli je to dobrý.. hlavně proto je to tady:)
31.05.2006 19:42:00 | Inna Kawon
že jo? taky myslim, Krtičko....
Akorát já nějak nejsem na "volnej rým", ale to je můj problém... Na první básenku tady.... Krásná 80...
03.04.2006 20:05:00 | Kristýna M