Smysl, život a jak dál?
Anotace: Jenom takový povídání
Hračka v Kinder vajíčku
hledání hračky
Cesta za vrcholem.....
Nejsme tu přece
pro život tichý, klidný
K čemu by to bylo?
Naš jsme tady byli?
Každý život smysl má
za svým cílem utíká
Každá duše poučí se
karma možná napraví se
Veřím v život kohokoli
každý člověk úkol má
Chutná ostře, sladce, hořce
Usměje se, zaplaká
Člověk prostě musí žít
zjistit svoje hranice
víc lásku rozdat, méně vzít
poučit se z vlastních chyb
Ono to zní jednoduše
těžce se to aplikuje
Nepřestaňte lidi věřit
mějte stálé naděje
Přečteno 267x
Tipy 10
Poslední tipující: subrtka, Holis, Kapka, Bíša, Juraj Hrom, Vlk v rouše
Komentáře (2)
Komentujících (2)