MYŠLENKA
Anotace: ......a není to pravda??
MYŠLENKA
Co by se dělo,
kdybych tu nebyla?
Kolik lidí by noc probdělo?
Jejich počet: nula..
Někdo zemřel,
a stejně se nic nestalo.
I když už odešel,
pár věcí po něm zbylo..
Teď záleží na ostatních,
jak s nimi naloží.
Vše je založeno na lžích,
tak proč ještě žít??!!!
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Zambie
Komentáře (0)