Anotace: Kdopak se dívá na staré filmy nebo pro pamětníky a pak z vás porovnává, jaké to bylo dřív? Nestýská se vám také někdy po té klidné a neuspěchané době jako mně?
Posledních šest řádků mi připadá zcela dostačující na velmi dobrou básničku. Za ně ST!
15.04.2009 23:01:00 | Zasr. romantik
Přečkají ty nepohody, protože se narodili právě do té uspěchané doby... jen Ti, co to znají za dob starších, mají pocit uspěchanosti... ale naše děti zřejmě ne... narodily se v době, která jim přinde normální a rodiče jsou prý zabrždění...
15.04.2009 17:58:00 | NikitaNikaT.
Hezky napsáno. Z mého pohledu má každá doba své stinné i nadějné stránky. Já bych se nechtěla vracet...
15.04.2009 17:36:00 | Kapka