už zmizely
Anotace: světakrásy... ano? ne?
my
my dva
-každý sám
už zmizeli
pod příbojem dní
/třeba je to temno před svítáním
no a nebo se stránky
číslují odzadu...
jenže tam, tam na konci
nebude žádný další ráno.../
čekat, hledat, volat,
beze slov
do hrůzoticha
do ztracena
do bezmoci..
-není sil..-
na přeludný světakrásy
v tvých nečitelných očích..
.
už??
tak dál nic..
Přečteno 286x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, adida, po schodech dolů, kikis, Quigleika, Bíša, WAYWARD, enigman
Komentáře (0)