Slunce vrhá stín
Anotace: znáte oravdu svého partnera dobře?:D
Slunce vrhá stín
na hvězdy a na Měsíc
od kterých se odráží
jako šero ze světnic
bílé vločky třpytící se
v tomhle šeru nebeském
ztrácejí se – ztrácejí se
v tvém obrazu nehezkém
Mělas všechno to
co jiné dívky nemají –
ale co teď s tebou
když ti na rtech vločky netají?
Zdála ses být krásná
však teď obraz chmurný
zůstává mi před očima –
jako zápach smrti z urny
Na tvé tělo položil jsem
v tom šeru zlatý kříž
ty ses trochu roztřepala –
já myslel že se rozkřičíš
Chladný vzduch jen protnul
ten jekot dávných časů
kdy lidé ještě dokázaly
utéct toku času
Přec jsi byla upír!
Já to jistě věděl!
Ty tvé oči…a černo srdce
musely být z pekel
Přitáhla mě zcela
svojí černou magií
Čekala jsi bázlivě
až se zcela opiji
tím tajemstvím
co přede mnou jsi skryla –
že ač jsi živě vypadala
dávno mrtvá jsi jíž byla…
Přečteno 338x
Tipy 15
Poslední tipující: E., Hedvika, Bloodmoon, AndyKo, NikitaNikaT., zvířenka, TAORA3, Mbonita, ziriant, Kapka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)