Lunoletka
Anotace: ...bez začátku a bez konce...
...lunoletka
mi přistála na okně...
Zamávala bílými
tykadly:
"Nestřílej!"
...lunoletka
zmatnělá světlem
pouliční lampy...
...
"Nebudu!"
...neslyší...
...vrhla se ke světlu...
...sst
zasvitly
pálené praporce...
...lunoletka
opovrhla měsícem
a teď...
"Blázne," šepot
zpoza okenice...
Lunoletko!
Přečteno 261x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, fab four, Churry, Kapka, enigman, Mbonita, Kristine Clary-Aldringen, desela, labuť, Tacca, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)