Kámen
Anotace: Malý zamyšlení, když jsem dnes seděl na lavičce na Vyšehradě.
Kámen leží na zemi
sám od sebe se nepohne
tak bezbranný zdá se mi
čeká kdo ho zahodí
čeká kdo ho nakopne
Já se hýbat klidně mohu
jsem sám svým pánem
avšak nikdo mne nevezme kolem ramen
nikdo si mě nevšimne
jsem to snad já ten kámen?
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: Tacca, Indigo, NikitaNikaT., Zasr. romantik, Házté, Kapka, subrtka
Komentáře (4)
Komentujících (4)