Po dlouhé době
Anotace: ..se to tak nějak sbírá
Zda slzy navěky
osvěží daleký
proud činů předešlých?
Ty měníš se taky
nejsou to zázraky
teď budeš větší hřích.
A jiný za mraky
jak Slunce nad ptáky
odešel hledat sníh.
Konečně opaky
toho, co strašáky
dělalo snem padlých.
Upírám své zraky
do bojů s přízraky
čekají v zákoutích.
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Nergal, Květka Š., labuť, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)