Neznámá
Pod vrbami labutě
horké ruce na bílých ňadrech
stále plujeme
a nevíme kam
říkáme si miluji tě
a neznáme svá jména
pak zapadne slunce
a už ani nevíme kolikátýho bylo
noci a sny neumíme
spočítat
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: Stoneman, enigman, vapiti, kikis, Lacosta1, hanele m., Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)