Vítej v nové práci
Na očích klapky
na rukou pouta
a v hlavě zmatky
zda vyjít z kouta
za názor prachy
za mlčení zlato
jen žádné strachy
stojí to za to
srovnaný krok
srovnané řady
přítel je sok
a stojí hned tady
průstřelné vesty
obleky na ně
sám urči tresty
sám vyber zbraně
prý nejsme stáda
a každý sobě
kryjem si záda
ve zvláštní době
záchod je obsazen
někdo tam zvrací
dík tobě vyřazen
tak vítej v práci!
Přečteno 442x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, BARBYE, Házté, anděl s modrými křídly, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)