je zvlastne vazana, takticka, na tebe neobvykle rymy, ale libi se mi.. kdyz sem si ji recitovala nahlas ,tak mela grady, pekne...
28.04.2009 22:47:00 | saddova
Já si to teda jen představuju..jak by to mohlo vypadat naživo...nicmene...
basen je od skutečné anewue...zadne bytosti zatoulane v mlze..
ale je od tebe zlatko :-*
(jinak k basni....ty vis ze je dost dobra...:-*)
25.04.2009 21:17:00 | Lady Carmila
Máš to ohromně krásné, Anewue. Slyšet to naživo bylo nezapomenutelné a tak když jsem si teď četla báseň, vyvstanuly mi na očích zvuky a obrazy, které jsem před pár dny živě vnímala. Jsi umělkyně..a tohle jsi prostě Ty.
:)
21.04.2009 19:55:00 | Traci
Anewue
a jaké barvy očí
mám dle tebe já ? :-)
tady je par fotecek:
http://picasaweb.google.cz/sraz.literu.v.Praze/SrazLiteruVPrazeDuben2009#
21.04.2009 08:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba