Anotace: Hm...Dokonalá anotácia si zaslúži Nobelovku
krásnýýý....já si nemůžu pomoc, ale ta slovenština tomu prostě dodává kouzlo =)
10.08.2009 00:01:00 | Giginka
Moc tomu nerozumím, nechapu to, slovenštinu mám hrozně ráda ale je to pro mě trochu španělština :D ... ale postřehla sem že je to moc hezký
01.05.2009 08:02:00 | Thesssinka
pre mňa je v nej proste veľa vnemov, asociácií, obrazov.. (para, svitanie, vôňa oblakov, nádych mora, temný oheň, lúče na lícach, vietor vo vlasoch, prach, hviezdy, žeravé pukliny..)-od toho najjemnejšieho až po to najdrsnejšie, najsilnejšie.. keď ju čítam, vnímam - všetkými zmyslami - to, čo píšeš, aj to v riadkoch, aj to medzi nimi.. význam slov, krásu metafor - proste taký balzam na zmysly :) páči sa mi ;) svetielková :)
26.04.2009 08:20:00 | lennerka
Hezká báseň..a taky pravdivá anotace ;-)
Vím že nic nevím - neškodná pravda..škoda že to většina lidí neví.
20.04.2009 16:06:00 | Chancer