Rada
Anotace: Chceš-li radu. Hledej tam kde bis jí nejméně očekával.
Tančil blankytně jak baletka,
Ač tančit vlastně neuměl.
Vznášel se jak z hedvábí roletka,
Já jemu světe div se rozuměl.
Měl proto skryté vlohy,
Styděl se, a proto tančil v duchu.
Vlastně ho ani neboleli nohy,
Když si o tom přemýšlel, smál se od ucha k uchu.
Jednou svůj strach osedlal,
Do školy tance se přihlásil.
Však jeden chlap ho v autě obelhal,
On tančit se zlomenou nohou už nikdy nezkusil.
Radím všem začněte se vším co vás baví hned.
Přečteno 236x
Tipy 12
Poslední tipující: Lea Aura, PetTulak, Douša, Bíša, Mbonita, s.e.n, carodejka, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)