MATKY
Já prahnu po Matce / duchovním guru
Přičemž proklínám tu svou
jež za podstatu (vrchol) Velikonoc
považuje drhnutí kuchyňské linky
bělostnou lednici…
Zatímco ta tvá vrátila esprit tradici
plakala s vámi u Zapomenutého světla
četla vám Hrabě Monte Christa
(Pekla brambory s máslem a kefírem…)
Já odkojena jím
žiji s upírem
co bodá koně a řve´hyjé!´
A ty mi závidíš
že moje matka ještě žije –
Přečteno 364x
Tipy 23
Poslední tipující: subrtka, j.c., m-maybe, Elisha, Zpátky, Kars, Agniezka, jedam, Lukáš Rymeš, Terulienka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)