Taky v tom plavu (proti davu)
Filozof si usral
Co tím myslel?
Toužil po tom?
Těšil se na to?
Jak se teď cítí?
Zápach se rozverně rozlétnul
po celé místnosti
každý slyšel jeho smích
a tak se všichni usmívali
Filozof ví
že opakování
je matkou moudrosti
usral si znovu
To už přítomný dav
strhlo k potlesku
lidé se šťastně objímali
vyvolávali matku moudrosti
k dalším a dalším důkazům
jen já jsem stál sám v rohu
s vypnutými hlasivkami
a cítil strašnej smrad
nic víc
Přečteno 342x
Tipy 20
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marupiara, Holis, vapiti, STIMPRE, Mbonita, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, Aťan, janewe, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)