Anotace: Smrt???? co to je? kdy přijde? vysvobodí nás, nebo umíráme zbytečně, jen abychom nebyli predlidneni? A co se skryva za branou do jinych svetu? sou vbc nejake???a co budem delat do te doby, nez pride?.......
Jo moc dobře a zajímavě si to vyjádřila. Toho si cením. Je aprávné uvažovat i nad takovými věcmi.:-)
26.04.2009 11:43:00 | kikis
dekuju vsem btw kike, proc bych nmela byt blbka jako hm? proste enom uvazuju a premyslim, ano opravdu premyslim!! vzpomen si....dokola se zbihaji koleje na hladine odrazi se lic...ty taky pises o smrti,... muzy sou krute...
24.04.2009 08:01:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way
Hezky napsáno..smrt prostě přijde jako konec, možná ne úplný, ale skončí jeden cyklus. Jako u všeho, je to přirozenost sama a má víc funkcí..kvalitně jsi to popsala sama ty v tomhle dílku ;-)
23.04.2009 23:25:00 | Chancer
Jestli jsi blbka, to fakt nevím... Jediné co vím, že se mi líbí, cos napsala ;)
23.04.2009 22:17:00 | Anewue