Anotace: ..pro Hary_nše..vidíš i taková trošku upravená forma by se našla:) a dokonce rýmovaná=)
To neva, že si to protiřečí, aspoň jde z toho vidět ty zmatené úvahy. Já taky napíšu někdy něco, co nemá pomalu ani smysl, jenže to hezké je v tom, že si ten smysl každý najde jinde
27.10.2005 13:30:00 | Sunny
Hm, makretko, snad by stálo za to, ještě se nad tím dvojverším zamyslet. Ono si to vážně protiřečí. Ale jinak ukazuješ, že stále umíš.
23.10.2005 14:14:00 | Krtica
Já jsem nečetl anotaci a už jsem chtěl trochu zmaten odejít - a v tom jsem se strašně lekl - ono je to pro mne! Když ony jsou ty obrazy tak trochu chaotické a někdy mi nesedí dohromady s vyjádřením osobního postoje.
"tak já budu ten, kdo se pere
zároveň však falešnosti nevěří."
- vzbuzuje výklad, že se normálně pere ten, kdo věří ve falešnost.
Děvče, vždyť já o skladbě nic nevím. Já těžko obhájím, co mne jako hodnocení napadne, nějak logicky. Víš co - piš, jak Ti to jde zrovna nejlépe.
22.10.2005 21:31:00 | Hary_nš