Láska
Umíš mi úsměv na tvář dát,
dokážeš mě rozesmát.
Dokonce když sem zkoro nadně,
ty působíš na mě zkrátka kladně.
Pak řekneš jen, vše bude dobré,
uvidíš a plamínek naděje ve mě rozvítíš.
Ten plamínek naděje,že pro mě i možná tu štěstí je.
Vyjádřit vdečnost mohu jen,jsi pro mě zkrátka zázrakem.
Komentáře (1)
Komentujících (1)