Souhvězdí
Anotace: ................
V souhvězdí
rozbouřeného moře
na tebe hledím
když na měsíci
tančíš si
se svými sny
které mají
podoby
v mysli
vykouzlené
o čem ani netuším
jsem archeolog
starých vzpomínek
deníků dávno pohřbených
neznám tvou planetu
neznám tě
jen tvé obrazy
na stěnách galerie visí
jen jeden jsem namaloval
na další plátno obraz
plán jsem zosnoval
slunce zapadá,vidím tvůj odraz
barva usychá
usínám
zítra pokračovat budu.
Přečteno 260x
Tipy 30
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Holis, dream in emptiness, Lenullinka, Kristine Clary-Aldringen, lucajda89, labuť, LucQa, Lota, kikis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)