Anotace: Chtěla bych, opravdu...
Krucinál fagot, taky bych si hrál až bych brečel.
...ale spíš proto, že mi už nikdy nebude čtrnáct. :-)
26.04.2009 00:08:00 | ota.pé
Ale ne, to já bych jen chtěla hrát na fagot, ale na fagot můžete hrát až od čtrnácti let, protože by Vám mohlo prasknout něco v hlavě, lze z toho i zemřít, je to nebezpečné. Ale hrát na fagot je můj sen, takže už si stříhám metr...
25.04.2009 14:05:00 | Zelená okurka