Singl
Na kurtu lásky
těsně před infarktem
v rozehraném mači
pot jenom stříká,
srdce zápolící,
na hřišti čtyři hráči,
avšak double se nekoná
vážení přihlížející ...
Kdy spadne opona,
kdy se rozhodne,
kdo z protivníků odpadne?
Tři proti jednomu není fér!
Srdce - tenista amatér
esem snaží se o matchball,
dvojchyb na kontu víc než dost,
ve hře je čest a nevinnost ...
Vítězství v nedohlednu.
Bez spoluhráče
padneš jen
ke dnu ...
Přečteno 358x
Tipy 40
Poslední tipující: střelkyně1, NikitaNikaT., vodnař, poustevník Jirka, Štěpina G, Holis, shakespeares, Mbonita, fab four, Paulín, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)