Oči
Anotace: ...třetí oko je prázdný prostor nad nosem...
Nad pláněmi zamrzají sněhy
koulí se v koule a padají z oblohy
a bombardují zemi
díry křičí k nebi jako rozšklebené rány
zkrvavené a zanícené
jizvy na dlaních
Oči jsou pustá místa v životě
jenom tak zasněžit a snít
zkrvavené zanícené rány
moje oči
Kéž by nikdy neviděly
mé dlaně tvoji krásu
kéž by nikdy nepadaly ty sněhy na mou zem
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: klara07, Alasea, Radek.oslov.Šafárik, enigman, labuť, Jana M., malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (1)
Komentujících (1)