:) možná pohádka, ale za to fakt hezká...neměli by pohádky končit dobře?
29.04.2009 18:01:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Proboha, to je krása. Opravdu, to je prostě... Já ani nevím, jak to vyjádřit. Ty máš prostě talent, to se pozná.. Úplně se mi zatajil dech, musím to číst znovu a znovu.. Vážně, nevím, co dodat. Jak to děláš, že všechny tvoje básně jsou takhle dobrý?
27.04.2009 20:39:00 | Sluníčko Puntíkatý