Naděje
Anotace: Odezva na jedno dílko tady...
Naděje umírá poslední,
to světýlko co září v tmách
nechat se jím stále vést
jen pozor na bludičky
mnohdy se tváří nadějně
pak svedou tě dolů z víšky
a už není ti nádherně
připraví tě o srdce radostné
a bolestí týrají tě stále
jak na děsivém bále...
Přečteno 292x
Tipy 8
Poslední tipující: Squat_the_world, Bíša, TAORA3, zlomeny srdce, Jiparo, Házté, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)