Prstem po páteři
Zašeptám ti páteří
slova
která budou
usínat
v tvém žlábku
jako malý indigový měsíc
a světla ulic
tiše nechám rozpustit
v tvé kráse
po ohybu zad
nechám tě vstoupit
do mě
do zahrad
zapomenuté
slasti
mi
lá
čk
u
Přečteno 340x
Tipy 12
Poslední tipující: just me, Stoneman, shakespeares, kikis, enigman, hanele m., Meriel, ziriant
Komentáře (6)
Komentujících (5)