Dej pane, ať miluješ a jsi milována, nech pustit lásku do svého srdce, ať znovu vynde Slunce, co bude Tě hřát v podobě muže... co o Tebe jen bude stát a jen Tebe milovat.
Amen.
... a ST!
01.05.2009 22:10:00 | NikitaNikaT.
...nové svítání až umřu za živa ...a prosit o smrt ve dvou...krásná modlitba.
01.05.2009 19:32:00 | Marupiara
In nomine Patris et Filli et Spiritus Sancti, amen! Nos cum prole pia, benedicat virgo Maria...
01.05.2009 16:17:00 | Chancer