Anotace: http://img516.imageshack.us/img516/7309/teovstrom.jpg
Sbírka: Symboly a čáry
No teda. Lepší první po dlouhé době jsem si nemohla vybrat. Kdyby tak jen ten první máj probíhal všude, u nás byli spíš všichni ne nocí sťatí, ale prostě jen sťatí.. Kompletně bezhlavě.
13.05.2009 20:25:00 | prostě Zuzana
Chuť má slov a stavů...jooo, trefils to :-) Zase ST, čoveče!
02.05.2009 11:50:00 | Chancer
Tohle je skvele, hledam slova, jak jemne zensky vyjadrit, ze je to nater, ale me vyjadrovaci schopnosti me zrazuji. Spousta krasnych vyjevu v neotrelem slovnim osaceni. Cele jakesi kouzelne a podmanive a vubec si me to omotalo kolem prstu. No zkratka jsem ohromne prijemne ztracena. :)
02.05.2009 09:36:00 | Dota Slunská
mě se to moc líbilo, zasloužený ST, za skladbu i za čtivost jednoduše parádní kousek :-)
02.05.2009 06:52:00 | zrrrr