Eliška H.
Anotace: Tuhle básničku jsem složila mojí nej kamarádce k 13 narozeninám.
Jsi moje kamarádka,
nade všecko tě mám ráda.
Mé soukromé slunéčko,
zahřeje vždy srdéčko.
Lásku si zasloužíš,
a snad si ji v životě i vysloužíš!!!
Děkuji za všecko co si mi dala,
i toho hamburgra od Vyhlídala.
Přečteno 415x
Tipy 6
Poslední tipující: René Vulkán, Sýkorka07, Agniezka, raďo, CHoKoLaTeKiss, Házté
Komentáře (3)
Komentujících (3)