Anotace: Nesnášim to, ty kecy o best friend forever! Nikdy jsem nebyla tak těžký optimista. Jenže jsou lidi, bez kterých si neumím představit život... A když prostě jentak odejdou... Najednou je všecko děsně prázdný a tak nějak se vytratí všechno pěkný...
hodne deprimujici a smutne...pravda je, ze se i tohle stava, ale z jineho pohledu je to lepsi nez neco tak nadherneho jako zivy sen vecneho pratelstvi nepoznat...
03.05.2009 22:37:00 | Lachailla
Pokud se najde člověk, který sice odejde, ale v srdci mu zůstane kousek místa nebo se na něj hezky vzpomíná, je to forever.
03.05.2009 13:16:00 | kryndy
To je smutný... znám člověka, kterej si stojí zatím, že "forever" se neříká... ;)
03.05.2009 12:03:00 | M.i.š.k.a.