Na paměti měj
Jsy blázen bez domova,
bílou krev cedíš pro amora,
tak zasekni už svůj dráp,
a buď zas chvýli chlap,
-Lidi kolem zíraj suše.
Tobě se tu nelíbí že?
Kam chceš ale jinam?
Po smrti voláš? Cože?!
,,Život bolí, po smrti bolest pomine´´
NE NE tohle nesmíme!
Uvidíš, jednou přijde čas,
a život krvavý, bude opět pln svých krás.
Tohle na paměti měj,
a životu do očí,
ve dne se směj,
a plakej o noci.
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (1)
Komentujících (1)