Nádejná
Anotace: Pre Stiking Lady a všetkých,ktorým bolesť stravuje dušičku
Neklamme si
nerozplynie sa ako aróma lacných žuvačiek,
a ešte dlho na pozadí cítiť jej chuť,
raniacu a chmúrnu,
nejde zabudunúť
a predhodiť nakusnutý život
smetiarom,
smútok sám,a jedine
v ňom
skončia stratené lásky a priateľstvá
udusené žitia kvárením
tupo bodavým,
ináč bezcenným
mrhaním dní pre šťastie
prekvytá úsmevom,
na skalkách nerastie
hnojené chabými úmyslami
osušte tváre,
zostávam s vami,
nádej.
A umieram s
vašimi želaniami
ako posledná.
Přečteno 358x
Tipy 18
Poslední tipující: J.U. Ray, malý lachtánek, Zelená okurka, Ariella13, kikis, zlomeny srdce, Radek.oslov.Šafárik, shakespeares, Alasea, Stinking Lady, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)