Anotace: Nikdy nevidíte, co o vás vypráví za zády jiní. Dnes jsem došla k zjištění číslo 820 - a to, že někteří jsou přátelé, dokud jste odhodláni jim utírat zadek a lízat paty. Dobrou noc! : )
Pravé přátele odhalí až čas - i jeden opravdový je lepší než kupa těch "jako...".
04.05.2009 16:36:00 | Jana M.
Holka, co to je teď za období? Na mě to též přišlo, přepadovka, celkem bolestivá...Ale což, aspoň se můžu chlubit modřinovým tetováním na duši, ve tvaru kopačáku XD a k tomu všemu je to nový krok v před, takže kdo ví, kolik tetování na duchu ještě budu mít. Každopádně sama už do tetovacího studia nikdy nevlezu...
04.05.2009 06:33:00 | kikis
...pro to nesmutni, takoví lidé za to nestojí...dívej se do jarních úsměvů... :-)
04.05.2009 00:29:00 | Lota
pravda, přišlas na to brzo, mě to trvalo docela dlouho:) ale o to zas je cennější ta hrstka přátel opravdových.
03.05.2009 22:08:00 | Squat_the_world