Anotace: Jarně letní motiv v zasr. snu romantika
Sbírka: Špatně tajená láska, Vodácké
Krásné snění každodenní ... příjemné a čtivé, trošku smutné, tklivé ...
08.08.2011 23:36:00 | kasparoza
Jituš, až Tě příště potkám, nenabrousím si jen sekerku, ale i jazýček. A co Ti řeknu, necháme si pro sebe! Dlouho jsem se tak nenasmál. Dávám Ti ST za koment! Díky! L.
06.05.2009 00:15:00 | Zasr. romantik
Mě se nezdá o vílácích, ale o neandrtálcích .. v jezírku, jak o kámen brousí sekyrku a pak jdou na mamuta, strachem ani nedutám .. a můžu takhle blbnout dál a dál, tak raději už jen .. ST!
05.05.2009 23:45:00 | jita.1965