Existuje-li, pak jej mám
Dívám se na ty dvě světýlka
Ano, přesně na ty
Ty, co mě týrají
A spát mi nedají
A dát ani nechtějí...
A můžeš za to ty
No ano, to o tobě mluvím
Nekoukej tak vyjeveně
Jako by si nevěděl
Zhasni je
Dej jim spát
Ať nechají mě tmě napospas
t si mě třeba sežere
Hlavně ať na mě tak nekoukají
Nesnáším je
Nahánějí mi strach
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: subrtka, Squat_the_world, Katyně
Komentáře (4)
Komentujících (4)