Anotace: .
jsem jasnovidec, přišlo to dva týdny na to. blázni byli osvobozeni a zlo se připitoměle koukalo, protože ztratilo svou moc. a urazilo se. dobře mu tak!
05.10.2011 14:43:00 | Já Esther Ruth
Ta je teda pěkně povzbudivá...hlavně to seno voňavý a dokořán otevřený brány....díky..
12.05.2009 23:03:00 | zvířenka
The best days of our lives.
Napadla mě šílená charakteristika tvých básní. "Chaotické katolické rýmovací romantické litanie". Ale ta je příliš šílená. Faktem spíše je, že je ta báseň poměřně až velmi ucelená, promyšlená, celistvá. Taková citlivě komponovaná, je na ní vidět záměr někomu ji věnovat tudíž citlivost a sdílnost jsou zde nejdůležitější, neboť je nejdůležitější sdělení druhé osobě a ne například provokace nebo nějaká manifestace nebo něco podobného. Blabla.
05.05.2009 22:19:00 | ludmil
"teď nejedeš, ty vole, verča jede..."
*
04.05.2009 20:19:00 | tenflipskáj dysfunkt