Návštěvník duší
Anotace: Jednou to musí potkat každého z nás. Ale co pak?
Vkradl se ti do duše
nezvaný to návštěvník
Uvnitř čeká nehluše
slyšíš jeho smích a křik
Křičí ve dne v noci
chceš jej vyhnat ven
Už ti nejde pomoci
teď jsi připraven
Smiř se s ním a uvidíš,bude ti líp
sžij se s ním a pochopíš
duši opustí ten stín
potom tóny uslyšíš
Uklidní tě, povzbudí
křičet, smát se přestane
něco v tobě probudí
a navždy s tebou zůstane
Komentáře (1)
Komentujících (1)