Anotace: všem mým láskám. * a s poděkováním Písničce *ps:jedná se samozřejmě o duši :))
Chtít jenom prodávat?
Obchodníka špatný rys.
Zákazník bude rád
za poprodejní servis :)
25.10.2005 16:37:00 | Enšpígl
Pěkně draho a cenu vysoko nasadit! Tak by to mělo být, ať si sebe můžem vážit...
25.10.2005 14:06:00 | Krtica
možná vykašli se na slevy a dárky vážená!!
muže vždy baví jenom chviličku..ta cena snížená :o))
25.10.2005 09:22:00 | šuměnka