Ó, sám
Anotace: báseň opravdu jen pro některé.
-
-
ó sám
ve svém samizdatu, v svých chobotech
(nemají patu) hlavu
schovanou v předloktí a zpívám
kdyby nebylo tajné vše, co skrývám
kdyby z úst spadl náhubek a promluvil bych
musela by se rozběhnout a zvonit na mé dveře
otevřel bych
ó sám ve svém samizdatubytu
s bělokorou břízou přítelkyní
za oknem, fascinujícím strojem na vědomosti
nejsem si vědom
nějaké chyby
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: Koskenkorva, Romana Šamanka Ladyloba, Kávový Poutník, chewing machine, al-pacino
Komentáře (3)
Komentujících (3)