Pocta André Bretonovi
Anotace: Básník, kterého obdivuji
Pod tíhou jeho pera
se drtí myšlenky
na galaktický prach
V jeho zdánlivě
nesouvislých projevech
můžeš v pravdě
tušit dotek věčnosti
kterak se v objetí
s pomíjivostí
nezadržitelně řítí
skrze tvou mysl a
dává znát
že pořád jenom tápeme
ve svých
realitách
Přečteno 331x
Tipy 37
Poslední tipující: Agniezka, Házté, ludmil, j.c., csieksbo, Špáďa, NikitaNikaT., kikis, Churry, Holis, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)