Rozum
Když jsem byla malá,
rozum jsem neznala.
Žila jsem jak malý fracek,
co by zasloužil pár facek.
Jenže pak přišla náhle zcela
jedna obrovská změna:
Já rozum dostala
a blbnout přestala.
Leč tím to nekončí,tím to začíná!
Potkala jsem Tebe
a rozum nalezený
zmizel do neznáma.
A vše mohlo začít znova,
kvůli Tobě nenacházím slova,
jak popsat tyto události
a už je mi to jen k zlosti
pořád dokola se plést.
Teď musím na rozcestí stát,
protože nevím, kudy se dát.
Tvůj rozum zůstal tam, kde byl.
Můj život ten Tvůj nezměnil.
Komentáře (0)