...noc, pět minut do svítání
Ještě mám
Tvou ruku ve své dlani
ještě mám
na krku otisk rtů Tvých...
...jsou mapy lásky ještě nepřečtené,
jsou místa, kam půjdeme spolu
místa, kde jsme se nelíbali
ostatním utajená místa...
Ještě nám
neodjel vlak má Paní
ještě nám
nestýská se po mrtvých...
...jsme živí a nazí,
a je noc, pět minut do svítání...
Přečteno 302x
Tipy 27
Poslední tipující: Házté, prostějanek, Bíša, Severka, kikis, Aťan, ziriant, jedam, janewe, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)