Anotace: ....vystřiženo ze sbírky - Tmavěšedá a Světlemodrá -
slov pár
co vyjádřilo
mnoho toho co
se děje
jde na mě z toho
trocha beznaděje..
ST
08.05.2009 21:05:00 | Mbonita
Než jsem tomu zamyšlení přišla na kloub tak se tu kolem přehnal mráček s modrou blůzou a červeným hárem. Seklo mu to.o)
08.05.2009 19:46:00 | kikis
Protože jsem sledoval směnné kurzy, podařil se mi vynikající obchod na burze. Po dobroučkém rautu koukám se třemi prodejnými kráskami ve 118 poschodí nového hotelu v Dubaji na překrásný kontrast mráčku s oblohou...
08.05.2009 15:07:00 | Aťan
Jedna zbytečná rada: Koukej na krásu kolem a vykašli se na hnusné věci. Stejně je nepředěláš.
08.05.2009 14:35:00 | Zasr. romantik