Anotace: V matematice nám říkají, že žádné kdyby prý není...
Krásna,a stále krajšia,tvoje básne s zlepšujú s každým veršom,rovako ako tvoje vznešené postoje :),krásne,že sú tu stále ľudia,ktorý nemyslia iba na seba.
Mám sa čo učiť
11.05.2009 14:46:00 | Terulienka
Dávám ST, už dlouho jsem nic podobného nečetla... smekám klobouk (Kurňa, já žádnej nemám!!! Zrada...)
10.05.2009 13:22:00 | Sasanka18
...jedna starší básnička...
Okurčičko,okurčičko
nechoď k lesu na políčko
myška tam má domeček
ukousne ti koneček...
...Ale tebe nikdo nekousne,jsi príma holka a umíš.
10.05.2009 12:47:00 | Květka Š.
Tahle básnička mě zaujala,obzvlášt ta část o míru a pak hlavně teda ten konec.Moc hezké =o )
10.05.2009 11:14:00 | Dullsinea