Poetistická
plodová vodo
v hrnci
klavíre s mrtvými srnci
veselá kobylo na hoře
balkóne s výhledem na moře
prsty s krátkým dosahem
vysílačko vysílená
dělnické zpravodajství
tajgo
tango
sancho-panzo
umrlý veliteli rudých květů
rybo pod pokličkou
umazaný hodnostáři
krásná pohyblivá tváři
noho v ruce
ruko v noze
žádná skvrnko na obloze
unylé housle
ztepilý klavíre
kobylo osminohá
dobrá svíčková
snadný cíli
zřícený hrade
dekadentní fetiši
zatracená modlo
má lásko
Přečteno 420x
Tipy 14
Poslední tipující: Koskenkorva, Já Esther Ruth, Unyle Pěl, Psavec, Zpátky, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, labuť, kikis, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (5)
Komentujících (5)