Anotace: ...vykousnuto ze sbírky - Vesele a uměle -
Úsměv je k nezaplacení a slunce v duši drahží než vše a tuším, že ho máte. Jo to se máte:-)
11.05.2009 16:27:00 | kikis
líbí se mi.
P.S.: Při čtení Tvé básně se mi vybavilo, že můj brácha ( je mu 9) chce mít umělé zuby, aby se mohl kousat do ucha.
11.05.2009 15:32:00 | Zelená okurka