Anotace: Opravdu jen pro něj?... P.S.: Vím ,že je to ode mne troufalé psát tak velikému básníkovi. A psala jsem to přímo 1. 5., přímo u Máchova jezera (bydlíme celkem blízko)
Tak to mě vážně dostalo, opravdu strašně se mito líbilo a uchvátilo, jak si to tak napsala.. (možná až na nějaké ty chyby v textu) poklona =)
06.06.2009 11:48:00 | wigi.sama
Je to krásne,a osvetové :D,možno si od necho prečítam niekoľko diel,a neboj sa žiadny básnik by sa neurazil tvojim veršom,sú nádherné
15.05.2009 19:45:00 | Terulienka
Zelená okurko, v anotaci vyjadřuješ ostych použít Máchův text protože to byl velkej básník. Nic se neboj, máš na to založeno taky.
11.05.2009 15:48:00 | René Vulkán
Ocení to nejenom Mácha,ale jistě hodně "Modrásků z literu".Já taky a díky.Víš za co...
11.05.2009 15:46:00 | Květka Š.