Jen tak...hold krásám v básnících
Anotace: Něco v nás bylo, něco zaseli...
Jen více Psavců a libozraků jako Tvůj...
milost a krása stojí za prožití,
...DOBRÉ SLOVO NIC NESTOJÍ přeci...
to výchovou nám předci vložili
...říkali : "TO SI PAMATUJ"
To na zápraží sedli v podvečeru,
a povídali, vzpomínkově...
televizi bych dala na mou věru,
vrácena v dobu podvečerů...
Ve vůni smrákání a netopýřím letu,
já lehce cítím těch dob siluetu...
Přečteno 350x
Tipy 50
Poslední tipující: jedam, Agniezka, Radek.oslov.Šafárik, T-Mac, Dota Slunská, Ctěný pán, Lea Aura, Kars, Tanzania, Lenni, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)